Marc Banús

Marc Banús Ferrer es gradua com a Arquitecte Tècnic l’any 2000 a Barcelona (Univertitat Politècnica de Catalunya).

Al final dels estudis ingressa a l’empresa Tècnics G3, enginyeria especialitzada en la gestió de projectes i obres, on hi treballa fins l’any 2011, inicialment com a auxiliar tècnic i a partir de l’any 2007 com a Director de Projectes.

Aquest mateix 2011 es gradua com a Enginyer de l’Edificació.

A partir de l’any 2012 la seva activitat professional es redirigeix amb l’obertura del seu propi despatx professional destinat a desenvolupar les tasques pròpies de l’Aparellador, així com la gestió d’obres i reformes i els serveis de Tècnic de Capçalera.

Entén la tasca de l’aparellador com un servei al client i a la societat per la contribució a una construcció de qualitat, adaptada a d’innovació constant i al respecte al medi ambient. Es busca eficiència en les tasques del dia a dia per aconseguir la confiança del client en els seus projectes de present i futur, i s’ofereix utilitzar l’experiència adquirida com a valor afegit sobre els serveis desenvolupats.

Premis i honors professionals

Premis Catalunya Construcció

  • Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers de l’Edificació de Barcelona.
    Finalista dels premis en la categoria de Direcció o Gestió d’obres amb els treballs realitzats com a Director d’Execució en el Projecte del Gran Casino Costa Brava de LLoret de Mar. Tasques realitzades dins de Tecnics G3, SLP
    Juliol de 2011

Premios AEDIP

  • Asociación Española de Dirección Integrada de Proyectos
    Guanyador del premi conjuntament amb l’equip de treball de Tècnics G3, pels treballs realitzats en la gestió integral de projcte i obra de la nova seu corporativa de RBA Editores de Barcelona.
    Juny de 2011